zaterdag 28 maart 2009

Fijn weekend

Goede avond iedereen,


Ik hoop dat jullie tot nu toe een fijn weekend hebben gehad. Ik wel hoor!! Mijn ventje had donderdag een heel leuke verrassing voor mij. Jullie weten dat ik problemen heb met mijn rug en daardoor kon ik dus niet naar de beurs in Dortmund gaan, waar ik eens graag naartoe wilde. Komt hij donderdagmiddag thuis en vraag doodleuk of ik al gepakt ben. Ik vraag: "GEPAKT???"

Wat gepakt?? Wel onze koffer, zei hij. Ik vraag nog waarom en of we dan wel een reis gepland hadden waar ik niets van wist? Nee hoor, hij moest vrijdag niet werken en omdat ik geen 240km kon rijden had hij niet beter gevonden om donderdag te vertrekken naar Dortmund en dan daar te overnachten en dan vrijdag een heel dagje BEURS!!! Ik moet zeggen dat ik compleet verrast was en natuurlijk super blij.

Het was heel leuk op de beurs, ze is heel groot en er zijn veel standen die je op beurzen in België of Nederland niet ziet. Er waren ook heel veel nederlandse standhouders. Eén is mij vooral bijgebleven en dat is: La Blanch. Wat was dat een prachtige stand en mooie dingen dat ze hebben, maar natuurlijk niet zo goed voor de portmonee he.


Dit kaartje is het resultaat: een leuke retrodame.
Ik wens voor iedereen een even fijn en leuk weekend als het mijne.
Liefs
Rita
xxxx

7 opmerkingen:

Mich zei

Wat een leuke verrassing van je man zeg. Ik kan me voorstellen dat je blij was !!

Peggy zei

He wat super van je man !!! Een hele leuke verrassing zeg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En je kaartje is echt super !!

Nog een fijn weekend !!!

Peggy

JB zei

Hey Mateke , amai das lief
van u ventje !!! Mooi kaartje ,
wij zijn vandaag oepers naar
rijswijk ;););)

Groetjes Jenny x
Dikke kus voer ons make

joregn zei

Hey Rita jij hebt een schat van een ventje.Wens je verder nog een fijne zondag toe.Groetjes
Joke.

akkina zei

la blanche is een heel mooi kraam he ik ben er zaterdag ook naartoe geweest super gezellig he!tot nog eens in't containerpark
groetjes Akkina

Anne's Cards zei

Hele leuke retrokaart,prachtige stempel!

Wendy zei

Oooh dat is wel een leuke verrassing van je man. Echt heel lief van hem. Leuk dat je toch kunnen genieten hebt van de beurs.