zondag 21 juni 2009

Leuke dag

Lieve blogvrienden,Wat heb ik gisteren mogen genieten van een leuke dag!!

Sommige onder jullie weten dat ik een nieuwe auto heb gekocht en die heb ik donderdag mogen gaan ophalen. Dat is natuurlijk altijd plezant he. Gisteren heb ik er dan mijn eerste, maar zeker niet laatste, langere trip mee gemaakt. Ik heb een bezoekje gebracht aan in2hobby in Zaffelare. Ze hielden opendeur en ik wilde al een hele tijd eens gaan kijken en dit was dus het ideale moment. Ik ben natuurlijk niet alleen maar gaan "kijken". hihihihi. Wendy en Bruno, bedankt, het was fijn jullie te ontmoeten.

Ik heb er deze leuk stempels van Penny Black gekocht, ook nog inkt, lint,andere stempels en een score-it.

Deze kaart is ermee gemaakt. Hoop dat jullie het een leuke vinden. De tekst heb ik gemaakt met de nieuwe "justride" letterstempels. Met deze stempels wordt een demo gegeven bij Pipoos Antwerpen op 27/6. Iedereen is natuurlijk welkom en ze voorspellen prachtig weer.Laat gerust weten wat je ervan vind.

Bedankt voor jullie bezoekje en nog een fijne zondag

Liefs

Rita

xxxx

4 opmerkingen:

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Rita,leuke stempel zeg,mooie kleuren.
Heel veel plezier met je nieuwe auto meis.

Liefs Riet.

Khapa zei

Heel mooie kaart !
Zou ook wel graag n,aar de pippo's is komen
Liefs khapa

Saskia zei

Rita,

Wat een lief en mooi kaartje!!!

Groetjes,
Saskia :)

Mich zei

Nu dat ik las dat jij de Score-it had gekocht, heb ik zo een licht vermoeden dat jij de persoon was die vlak voor mij afrekende (maar dus niet herkent heb). Ging jij rond een uur of 11 naar buiten?