zondag 4 april 2010

Pasen,

Goede middag blog-vrienden,

Ik wil jullie graag een vrolijk paasfeest wensen. Ik hoop dat het voor iedereen ook een feest mag zijn en dat jullie allemaal kunnen genieten van deze dag samen met familie of vrienden.
Ik hoop snel weer een paar kaartjes te kunnen posten, maar heb er nog niet echt de fut voor gehad, maar het begint weer een beetje te kriebelen. Het zal de lente zijn!!

Fijne dag iedereen en tot snel

Rita
xxxx

4 opmerkingen:

joregn zei

Hey Rita voor jou ook een vrolijk pasen ik hoop dat het terug goed met je gaat? Het is ook al zolang geleden maar ja we hebben ook niet altijd tijd of de fut om achter ons computerke te zitten hé.
Wij zijn er bijna door met onze verhuis maar ik moet dan ook alles alleen doen want onze Eddy kan niks meer.Weet niet hoe dit gaat aflopen????, Ziet er niet goed uit.
Dikke knuffels en hou je struis
Joke

akkina van steen zei

ook voor jou vrolijke pasen,en mischien tot in Zeist
groetjes Akkina

geli zei

thanks for your sharing! great helpful!!!Louboutin Shoes Christian Louboutin ShoesChristian Louboutin Pumps Wedding Dress ShopsWedding Dress ShopsChristian Louboutin Boots Christian Louboutin PumpsChristian Louboutin Heels Christian Louboutin SandalPigalle Christian Louboutin fur bootschristian louboutin fur bootslouboutin pumpslouboutin fur bootscoyote fur bootschristian louboutin heelssilver strappy sandalschristian louboutin toundraloubitan studded bow peepvintage wedding dresses wedding dressescheap mobile phoneWedding Dresses 2011Wedding Dress ShopsOff the Shoulder Wedding Dressesbridal jacketswedding jacketsbridal jacketshalter neck wedding dressesoff the shoulder wedding dressesvintage wedding dresseswedding dresses with sleeveswedding jackets for the brideSorry for the bother, God bless you.

Trauma zei

Nehmen Sie eine Million für Ihre